Bubice

Bubice su minijaturne mikroslušalice za diskretnu komunikaciju. Kada se stave u uvo potpuno su neprimetne i nečujne. Postoji veliki broj modela.

Prisluskivanje.rs poseduje bubice svih svetskih proizvodjača. Veliki broj petlji sa mikrofonom za bubice, obezbedjen servis, dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih korisnika nas svrstavaju u sam vrh u Beogradu kada su u pitanju bubice.

student bubica

Prisluskivanje.rs se bavi prodajom, iznajmljivanjem i servisom za bežične bubice.

Komplet se sastoji od mikroslušalice i odgovarajuće petlje sa mikrofonom. Mikroslušalice možemo podeliti u 3 osnovne grupe:

  • Bubice sa poklopcem u boji kože - najkvalitetniji model. Njihova prednost je po pravilu nešto viši kvalitet a ne boja poklopca koja je bitna samo u psihološkom smislu.
  • Bubice sa crnim poklopcem - model koji se najviše proizvodi. Postoji veliki broj proizvodjača. Posedujemo više modela.
  • Bubice za specijalne namene - koriste ih osobe koje imaju posebne zahteve. Mogu biti malo veće od baterije 337 pa ako osoba ima jako malu ušnu školjku one su dobar izbor. Ovde spadaju i bubice sa nitnom koje imaju svoje prednosti mada se retko koriste u novije vreme.
bluetooth nokia
  • Bluetooth NOKIA petlje spadaju u sam vrh naše ponude. Testirali smo veliki broj modela i izabrali najbolje. Bitno je da se bubica dobro čuje i da baterija na bluetooth uredjaju traje što duže.
  • Štap petlja sa kvalitetnim mirkofonom su naša preporuka zbog boljeg zvuka u bubici, dužeg trajanja opreme i ne postojanja nikakve baterije. Ipak jedan od glavnih razloga zašto se više traže je nešto niža cena. Mali nedostatak je što obuhvataju manju grupu telefona dok se bluetooth bubice mogu koristiti na svim telefonima koje imaju bluetooth.
  • LPS Nokia - mogu se naručiti u originalnom pakovanju. Uz njih ide garancija i fiskalni račun. Nose se kao ogrlica oko vrata i po pravilu imaju nešto bolji kvalitet mikrofona. Nerazumno visoka cena čini da se retko traže.

Bubice iznajmljivanje

Veliki broj korisnika želi da proba opremu pre kupovine ili im je komplet potreban manji broj puta. Iznamljujemo uvek najkvalitetnije komplete tako da možete biti potpuno sigurni da oprema neće zakazati.

mikrobubica

U većini slučajeva nudimo kompletnu opremu. Dobija se telefon sa dugotrajnom baterijom koji se sam bešumno javlja, najkvalitetnija bubica sa novom baterijom, SIM kartica i petlja po izboru.

Iznamljivanje bubice vršimo samo na teritoriji Beograda. Veliki broj zadovoljnih korisnika i prijateljski odnos sa klijentima su naši ciljevi.

Nudimo uvek višestruko testiranu opremu.

Kratka obuka i demonstracija uživo se podrazumevaju.

Cena za iznamljivanje je 15€, dok se kompleti mogu kupiti 55 - 100€.

Garantni list i trenutni servis Vam pružaju potpunu sigurnost.

Posedujemo više specijalizovanih sajtova gde smo mnogo detaljnije prezentirali ovu oblast.

Možete videti detaljno objašnjenje za veliki broj modela bubica i petlji kao i cenovnik.